0 besökare

Alltså nu blir jag less på dethär. Vet ni hur många besökare jag hade igår? NOLL!! NOLL FKN BESÖKARE! -.-
Funderar på att sluta blogga. Det spelar ju liksom ingen roll ifall jag uppdtaterar ofta, skriver hyffsat långa inlägg, har med minst en bild i stort sett VARJE inlägg, försöker skriva om intressanta saker, försöker variera mina inlägg, osv, osv, OSV, för jag får ändå inga besökare! -.-"
 

Kommentarer
Postat av: Leena

Jag undrar om det inte är så att läsarna väntar sig en genomgående tema på en blogg. De riktigt framgångsrika bloggarna har det; ex Mode, Naturen nära mig, Livet i min by, Böcker jag läser just nu, eller något sådant. Sedan är det nog viktigt att hålla fast vid ämnet - och skriva då när man har något att säga - inte nödvändigtvis varje dag.

Svar: Det är bara det att jag vet inte riktigt vilket tema jag skulle haft isåfall.. finns inget speciellt som passar mig. Jag kunnde haft en ritblogg, där jag la upp bilder på sådant jag ritat, men jag ritar ju inte direkt jätteofta, så då kommer jag nästan aldrig kunna skriva i bloggen. En blogg om mode - njae, jag följer ju inte ens modet, så det är nog inget för mig. En blogg om naturen - eftersom jag mest sitter vid datan så finns det inte så mycket att skriva om.
busshallplatsen.blogg.se

2012-06-25 @ 17:51:13

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0